2013. május 7., kedd

A Kárpát-medence élővilágát bemutató sorozat indul - ZöldBetyár (videó)


Zábráczki László "a legzöldebb betyár"

Stewe Irwin Ausztrál zoológus emberfeletti kapcsolata a természettel, Bear Grylls sokszor agyamentnek látszó, emberek millióit megmozdító filmsorozata hozta az ihletet a „ZöldBetyár” forgatásához.












"Két év tervezgetés, egyeztetések sorozata, szakhatósági engedélyek garmadája, és végre elkezdhettük. Célunk a Kárpát-medence élővilágának bemutatása, úgy ahogyan még senkinek nem sikerült." - mondta szerkesztőségünknek Zábráczki László a sorozat főszereplője.
Dinamikus, veszélyes jelenetek tömkelegével dúsított, de természeti értékeink bemutatását előtérbe helyezve íródott a forgatókönyv. A filmben, „ZöldBetyár” mindennapjait követhetjük nyomon, akinek célja, hogy megtalálja hazánk élővilágának „legnagyobb” képviselőit, de közben minden élőlényt bemutat, ami látókörébe kerül.


Főszerepben egy olyan ember látható, aki saját testi épségét nem sajnálva, gyakran az életét kockáztatva közelíti meg az állatokat. Rengeteg embert tanított meg arra, hogy a természet milyen csodálatos dolgokat mesél annak, aki képes olvasni a nyomokban. A filmsorozat zenéjét Varga B. Tamás készíti. Az első rész 2013 őszére várható.
Zábráczki László évek óta aktív részese a nemzeti oldal életének. A harcosok legifjabb generációja onnan ismerheti, hogy a Nemzeti Gyermektáborban visszatérő előadó a kezdetek óta, de a Magyar Sziget közönsége előtt sem ismeretlen, hiszen évek óta Ő szervezi a Dunakanyar élővilágát bemutató túrát, mely idén sem marad el. Cikkünk olvasóinak betekintést engedünk a készülő programfüzetbe, és eláruljuk, hogy július 5-én a délelőtti órákban lehet becsatlakozni "a legzöldebb betyár" által szervezett túrába.
Forrás: Szent Korona Rádió


Nincsenek megjegyzések: