2012. június 29., péntek

David Lane alapelvei - Isten és a vallások megítélése

Sokak emlegetik a híres számokat,  14-et és a 88-at. De vajon hányan tudják, hogy mik is ezek pontosan? 
Nem, ezek nem a skinhead szubkultúra alapvető részei, hiszen ez csak hazánkban kapott "jobboldali" töltetet. Ez azonban minden szubkultúra felett áll. Túl mutat a pártoskodásokon, s nem lehet meghatározni, hogy "jobboldali", mert jócskán több ennél. 
A 14 szó, valamint a 88 alapelv, melyet David Lane fogalmazott meg, nem kevesebb, mint  fajunk és nemzetünk utolsó reménye a túlélésre. 

David Lane, amerikai hazafi, idealista, fajvédő. 

"We must secure the existence of our people and a future for white children", azaz Biztosítanunk kell a fehér ember fennmaradását, fehér gyermekeink jövője érdekében!

Sokan nem is értik, hogy miért egyre égetőbb probléma ez napjainkban. Sajnos az ő szemük még csukva van. De nézzük sorra, az alapelveket, ezzel is felébresztve még pár alvót!


1. Minden olyan vallás hamis, amely tagadja a világmindenség természetes törvényeit.

Európában több ezer éves múltra tekint vissza a kereszténység. Ez az ún. ősvallás kontinensünkön. Persze, léteznek ezen kívül igaz, pogány vallások is. Ilyen többe között a magyar sámánizmus, amely szintén egyistenhívő volt, azonban ennek teljes vallásanyaga nem maradt ránk, ezért nem tekinthető teljesen mértékben "igaz" hitnek. (Ha valaki úgy véli, hogy ismeri a rituálékat, vallási szabályokat keressen meg minket. A szerk.) Azonban igaz hitnek tekinthető minden olyan hit, mely egy ún. természetfölöttinek rendeli magát alá, s látja, hogy életünket és világunkat egy rajtunk kívülálló erő igazítja, és rendezi. 




2. Bárhogyan is fogjuk fel Istent vagy az Isteneket, a világmindenség hatóerejét, aligha tagadható, hogy a természet törvényei ennek az erõnek a munkája és célja.
Ez nem különösebben kerül magyarázatra. 

3. Isten és a vallások egymástól különálló és gyakran egymásnak ellentmondó elvek. A természet bizonyítja az isteni tervet, hogy a természetes világ vagy az emberi intelligencia isteni mû. A vallást halandók hozzák létre, ezért alapvetõen esendõ. A vallás megõrizhet vagy tönkretehet egy népet, függõen szerkezetétõl, melyet az õsöktõl kapott, terjesztõi szándékától és a történelmi körülmények szeszélyétõl.
Ezt a magyar történelmen keresztül lehet tökéletesen bemutatni. Kalandozó őseink az ún. Honfoglalást követően bizonyíthatóan felvették   a keresztény vallást. (Sarolt, erdélyi fejelemasszony, Géza, nagyfejedelem asszonya már bizonyítottan keresztény vallású volt.) Valószínűleg, sokkal több támadás érte volna hazánkat, ha nem illeszkedik be a keresztény vallású Európába. Azonban népszokásainkban tovább éltetik a régi kor hitét. Ilyen többek között a Szent Iván-napi tűz, a locsolkodás stb. 

4. Az imádság legigazabb formája a természettel való mély kapcsolat. Ez nem beszédet jelent. Menjen egy magányos helyre, ha lehet, egy hegytetõre, egy világos, tiszta éjjelen, és gyönyörködjön a végtelen világegyetem méltóságában és rendjében. Fogja föl, hogy Ön egyrészt következetlen a dolgok nagyságának megítélésében, másfelõl a mindenség láncában Ön értékes láncszemet képez. Ott kezd majd rájönni, hogy hogy tud a büszkeség és az én együtt létezni tisztelettel és nagyrabecsüléssel. Ott megtaláljuk az összhangot a természettel, és az összhanggal megjön az erõ, béke és a biztonság.
Ezt sem kell különösebben magyarázni. 

5. A világi rendszerek védik és támogatják a vallásokat, melyek a túlvilági életrõl tanítanak. Így tanítják a népeket arra, hogy lemondjanak fegyvereikrõl a ragadozókkal szemben ebben az életben.


Azonban saját Istenünket kötelességünk megvédeni akár saját életünk árán!

6. A világi és vallási történelem önkiszolgáló csalás eredménye, melyek olyanok hirdetnek, akiknek ebbõl hasznuk van.
A nem igaz hitű keresztény, vagy aki vallását csak érdekből gyakorolja is olyan rossz, mint aki ateista, vagy vallása nem természeti alapokon nyugszik. 


7. A vallás Legelõnyösebb formájában a nép és kultúra szimbolikája. Egy fajok közti vallás megsemmisíti az egyediség érzését, a különállást, és azokat az értékeket, melyek a faj túléléséhez szükségesek.

Tehát az egyes fajok közt biztonságot, összetartást ad a közös vallás (természetesen a nemzetek valamennyire mindig is a saját képükre fogják azt szabni.) azonban nem jöhet létre olyan hit, melyet különböző fajok tagjai egységesen gyakorolhatnának, mert az mind a két faj pusztulását idézné elő. 



8. Az emberek azt nevezik természetfölöttinek, amit még nem értettek meg és fedeztek föl a maguk számára.
Ez sem szorul magyarázatra, azonban eszembe jut róla egy mese. Mikor Kolumbusz elindult az Új Világba az ott lakó őslakosok nem érzékelték a közeledő hajókat, mert számukra ismeretlenek voltak, idegenek. Azonban nem értették, hogy miért fodrozódik a víz. A törzsfőnök kiállt a partra, s naphosszat a vizet nézte... Egyszer csak észrevette a fehér vitorlákat, amiket felhőnek vélt. Majd, miután egyre többet nézte őket elkezdte látni a hajókat. Mivel befolyásos ember volt, mindenki elhitte neki, s ők is elkezdték látni a hajókat. Valami ilyesmi lehet a természetfeletti is, számunkra idegen, de ha egy ember, aki hiteles és igazmondó meglátja, mi az igaz, követni fogják. Ezt pedig egyháznak hívjuk. 


Vadalma.

Nincsenek megjegyzések: