2012. július 3., kedd

Elvek nélkül mit ér az élet?

Nagy port kavart a mostanában megjelent cikkek tömkelege Lynxről és Lambról. A nemzeti szocialista lányok ugyanis (orvosi utasításra) drogozni kezdtek, majd függővé váltak. Ezek után elhagyták eszméjüket, kifordított életet élnek, idegen nekik mindaz, ami előtte természetes volt számukra.

Sajnálatos,  hogy ezeknek a lányoknak kellett megszenvedniük azt, hogy elég ijesztő példa tárulhasson minden nemzetiszocialista és hazafi elé. Azonban ezeket a lányokat nem lehet teljes mértékben elítélni jelenlegi viselkedésükért, hiszen mindenki nagyon jól tudja, hogy a liberalista eszme által oly nagy mértékben magasztalt kábítószerek, és tudatmódosítók milyen következményekkel járhatnak. A lányok pedig nem önszántukból nyúltak a Marihuánához, hanem orvosi utasításra. (Tudni kell, hogy mindkét lánynak igen erős fájdalmai voltak betegségükből kifolyólag. Lynx 15 éves korára rákos lett, a daganatot a vállából kellett eltávolítani, testvére pedig gerincproblémákkal küszködött.)

Azonban nem bocsájtható meg teljes mértékben, hogy a tiltott szerre rászoktak, s függők lettek. Ez vetetett világnézeti átváltozásukhoz is.

Az amúgy tehetséges lányok (Prussian Blue) emellett rengeteg bántalmazást kaptak már gyermekkorukban a médiától, annak kereteibe nem fér bele a szőke, kék szemű testvérpár, aki "bőszen hangoztatja náci mibenlétét".

Azonban, ahogy fent már írtam, így sem bocsájtható meg teljes mértékben tettük. Természetesen mélyen megrendített minket is a lányok története és ezúton is sajnálatunkat fejezzük ki, de egyben intünk minden Testvérünket, hogy tartsanak ki!

Az eszme feladása ugyanis a legundorítóbb, legmocskosabb dolog, amit ember csak tehet. Kötelessége mindenkinek, aki magát nemzetiszocialistának vallja elveket kiállítani a maga számára, amit mindig, minden áron meg kell tartani.
A média, legyen írott, vagy rádión, televízión keresztül sugárzott meg fog próbálni minden egyes Testvérünket megtörni. Az, hogy sikerül-e, egyedül azon múlik, hogy ki milyen erős jellem. Ennek pedig titka nem más, mint az elvek!

Ha azt hiszed, hogy nehéz, gondolj azokra, akik készek voltak halni az eszméjükért! Gondolj Herbert Norkusra, gondolj Sértő Kálmánra, David Lane-ra, gondolj az összes búrra, gondolj az ellenállókra!

Tarts ki Testvér! Már dolgozunk! Kitartás!
Kitartás!

Nincsenek megjegyzések: