2012. augusztus 1., szerda

Veszprém: Halálbüntetést követelő plakátok jelentek meg

Hétfő virradóra ismeretlenek halálbüntetést követelő plakátokat helyeztek ki Veszprém belvárosának több pontján. A plakáton a cigánybűnözés áldozatai szerepeltek, többek közt, Marian Cozma, és Szögi Lajos neve is.


(Szent Korona Rádió)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

A rasszizmust meddig tűrjük még? Ti jöttök állandóan a kettős mércével, hát tessék:

Magyarok által elkövetett:
-Soproni Ágnesné feldarabolása majd fia által evés a testből!! 1 halott
-Móri vérengzés 8 halott
-csemői darabolós gyilkos 1 halott
-Ácsi családirtás 3 halott(2 gyerek)
-Atkári családirtás 2 halott(2 gyerek)
-Tényői családirtás 3 halott(2gyerek)
-A fekete angyal felbecsülhetetlen
-romákat gyilkoló brigád 6 halott(1gyerek)
-A balástyai rém 5 halott
-Százhalombattai rém 4 halott
-Kulcsi mészárlás 4 halott
-Öcsödi mészárlás és elégetés 2 halott
-Pilisi mészárlás 2 halott
-Soproni kivégzés 2 halott
-Csepeli iskolai kivégzés 2 halott
-Vízvári vérengzés 2 halott
-Baunok házaspár kivégzése 2 halott
-Hórák Nóra meggyilkolása 1 halott
-Kismarjai gyermek gyilkosság 1 halott(gyerek)
-Dévaványai gyermekgyilkosság 1 halott(gyerek)

Azaz összesen= 52 halott ebből 9 gyermek!!!!!!!

Romák által elkövetett:
-Cosma gyilkosság 1 halott
-Olaszliszkai vérengzés(lincselés) 1 halott
-Pénzes Henrietta kivégzése 1 halott
-Bándy Kata (erre nincs szó) 1 halott
-Kézigránátos gyilkosság 2 halott
Azaz összesen 6 halott!!!!

Szánalom amit műveltek...

Béci79 írta...

Kedves névtelen,ügyefogyott statisztikádat bármely olyan magyar ember megcáfolja,kinek a feje nem a saját seggében van.Nyílván van valamilyen célod az ilyen hazugságokkal,de a konfabulációd cáfolata itt van http://www.youtube.com/watch?v=GQ1EjNMuPlE&feature=fvst illetve http://www.youtube.com/watch?v=JXLeWaZvR9I ,nos a jobbára becsületes,családszerető,nyugodt életre vágyó magyar ember pedig kilöki maga közül a fenti tetteket elkövető fehércigányokat,a cigány népesség pedig védi,bújtatja,dicsőiti a cigány elkövetőket,és akkor a gyilkosság témán túl még ott van az is hogy a cigány retkek nap mint nap zaklatják,meglopják,megalázzák a többségi társadalom tagjait.Igenis van cigánybűnözés!Amikor a cigányok kb 2%-nyi becsületes része kiveti és elítéli a cigánybűnözőket,akkor lehet esetleg párbeszéd a hangnemről meg rasszizmusról,addig nem!Aki tevőlegesen,nem a gép előtt,is tenne valamit,az 5.-én,Vasárnap legyen ott Devecser településen ahol(15 órától) nagy erődemonstráció és tüntetés leysz a cigányterror ellen,többek között a HVIM és a Betyársereg részvételével.

Névtelen írta...

"Bármilyen magyar emberként" képtelen vagyok megcáfolni azt, hogy életem során soha a büdös életben nem ért cigány részről atrocitás, holott lakhelyem nem nevezhető éppen Veszprém legárjább területének. Érdekes módon én képes vagyok azonosulni és együtt élni velük (nem, ez nem azt jelenti, hogy naplopó, csaló, gyilkos ember lennék, ahogy ők sem azok). A tény, hogy képtelen vagy elvonatkoztatni attól, hogy fehér fajtársaid is ugyanolyan szinten űzik a bűnözést, mint a cigányok, egyértelműen arra utal, hogy a fejedet te hordod a saját seggedben. Devecserbe milyen céllal indultál el? Megfélemlítő, erődemonstráló szándékkal. Semmivel sem vagy különb, mint a pár éve videón rögzített, Siófokon ugyan így eljáró cigány társaság. Hadd gratuláljak. Mindezt azért, mert egy félreértést követően verekedés tört ki a faluban. Mintha nem lenne minden napos eset. De te, önjelölt igazságosztó, tudván azt, hogy az egyik fél roma származású, rögvest felháborodtál és sok hasonszőrű idióta társaddal együtt megjelentél ott. Ennek egyetlen vonzata van: további retorziók. Mindkét oldalról buta ember az, aki ezt a "harcot" felveszi. Megnyugtatlak, én nem fogok sem közéd, sem közéjük tartozni. Erőszak erőszakot szül. Jövőre célbadobásból tábort szervezek, számítok a megjelenésetekre.
http://atv.hu/belfold/20120807_az_atv_kideritette_o_dobta_fejbe_a_jobbikos_honatyat