2012. július 4., szerda

Itt fognak bulizgatni a hétvégén a deviánsok! Legyünk ott minél többen, ne fajtalankodjanak kedvükre - Deres felhívás



Hiába a rettegés, ennek nyomán az óriási titkolózás, olvasónk segítségével ismét a buzik nyomára akadtunk. Helyszínt változtattak két napos bulijuk megtartására, a nagyobb biztonság érdekében, azonban ez sem jött össze nekik, megtudtuk, hogy hol fognak enyelegni a budapesti éjszakában. A cikk végén olvasható felhívásunk!

A pénteken és szombaton tartandó két napos buzi buli helyszíne: 

Alterego Club
1062 Budapest, Dessewffy u. 33.

A klub elérhetőségei, ahol megkérdezhetjük a helyszín illetékeseit, hogy miért engedik, hogy Budapest szívében terjedjen a buzik eszméje!

Drótposta: info@alteregoclub.hu
Telefon: +36 70 345 4302

A deviánsok Facebook-on beszélik meg a bulival kapcsolatos információkat, úgy látszik nem szenteltek mégsem kellő figyelmet a biztonságra.

EZEN és EZEN a linken érhető el a buzi buli facebook-os eseményei, ahol ez a közlemény is olvasható:

FIGYELEM!!! 
HELYSZÍNVÁLTOZÁS!!! 
A FELFOKOZOTT MELEGELLENES INDULATOK ÉS SZERVEZKEDÉSEK MIATT A MATINÉE-RENDEZVÉNY A LEHETŐ LEGBIZTONSÁGOSABB HELYEN, AZ ALTEREGO KLUBBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE!!! 
A megváltott jegyek érvényesek!

Sajnos nem csak egy klub/kávézó asszisztál a ratyik játékaihoz. Több helyszínen is lehet elővételes jegyeket vásárolni, íme ezek listája:

Bobek Kávézó, Budapest, VII. ker. Kazinczy u. 53.
Telefon: 06-1-3220729
Drótposta: bobek@bobek.hu

Why Not Café (hétköznapokon is buzibárként üzemel)
1056 Budapest, Belgrád rakpart 3-4.
Telefon: +36 1 780 4545, +36 70 557 2727
Drótposta: info@whynotcafe.hu

Alterego Café, a buzi bulinak helyszínt adó Alterego Club "testvére"
1051 Budapest, Erzsébet tér 1.
Telefon: +36 20 436 1840

Nem csak az Alterego Club-ot fogják elözönleni a köcsögök ezen a hétvégén, hanem a Why Not Café nevezetű buzibárt is, ahol szombaton este "Keresd meg a Nagy Ő-t" elnevezésű rendezvény lesz. A buzipárkereső 18 órakor kezdődik, nyugodtan jelenjünk meg ott is, adjuk a tudtukra, hogy semmi keresnivalójuk a magyar társadalomban ebben a formában!

Térjünk vissza az eredeti bulira, a buziolimpia hivatalos partijára! A zenét egy bizonyos Audiotype, becsületes nevén Makó Imre fogja szolgáltatni. Facebook-os adatlapja elérhető ITT!

Audiotype

A gaz hazafiaktól rettegő, elvileg hatalmas biztonsági intézkedéseket tevő buzik, még a bulijukhoz is közzétettek egy telefonszámot, amin bárminemű kérdéssel kapcsolatban lehet érdeklődni. A telefonszám valószínűleg "Audiotype" tulajdona, akiről nem vagyunk szentül meggyőződve, hogy hetero lenne.

+3620 449 3049

Mindenesetre nagyon retteghetnek a köcsögök, ugyanis a fent megadott egyik facebook-os esemény enneka  cikknek a keletkezése közben titkossá változott, már nem érhetőek el a hozzászólások, ezzel együtt a hozzászólók. Persze ez annyira nem gond, a helyszínt tudjuk, akiket most láthatatlanná tettek, azok ott lesznek az Alterego Clubban.

Egy üzenet a szervezőktől: 

WAITING FOR YOU!
On THE MOST BIGGEST GAY PARTY on EuroGames Week! 

Annyit tesz: vár rád a legnagyobb buzi parti, a köcsögolimpia hetében!

Tekintve, hogy úton-útfélen azt hangoztatták mind a ratyik, mind a szervező barátaik, hogy ez a hét nem csak a fartúrókról, a deviánsokról szól, hanem mindenkiről, hogy nyugodtan csatlakozhat bárki, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy a hazafiakat is várják. Ha pedig elmegyünk és nem ezt fogjuk látni, egyértelműsödni fog a helyzet, hogy a buzik mélyen kirekesztőek, antidemokratikusak.

A Deres.tv felhívása: 

Hazafiak!

Nem hagyhatjuk, hogy gusztustalan lelkű és elméjű véglények szabadon garázdálkodjanak utcáinkon. Eddig a buziolimpia nem ütközött semmilyen ellenállásba, mocskos játékaikat a legnagyobb nyugalomban űzhették, amiről a fősodratú cionista sajtó folyamatosan tudósít, azt a látszatot keltve, hogy az átlagemberek elfogadják ezt a gyalázatot. Rajtunk a sor, nekünk kell megmutatni, hogy a keresztény kultúrát és őseink szellemét bemocskolni kívánó ellenséges erőknek megmutassuk, hogy a nemzeti ellenállás továbbra is él és virul, hazánkat, családainkat minden nemzetromboló erőtől megvédjük.

Ezért minden hazafinak, aki elítéli ezt a mocskos "kultúrát", amellyel ránk akarják erőltetni beteg hajlamaikat, azt tanácsoljuk, hogy a mai napon (pénteken) és a holnapi napon is tegyen egy "egészségügyi sétát" az Alterego Club környékén, ahol kétnapos bulijukra készülnek a buzik. A rendezvény hivatalosan 21:00kor kezdődik, aki szeretné kifejezésre juttatni, hogy csak az egészséges kultúrát fogadjuk el, az erre az időpontra jelenjen meg a Dessewffy utcában!

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy nagy valószínűséggel a héten buziőrségként funkcionáló rendőrség nagy erőkkel fog megjelenni, ezért mindenkit óva intünk a jogellenes magatartástól, mert ne legyünk naivak, a lehető legkönnyebben a fogdán, esetleg előzetesben találhatjuk magunkat. A tüntetés - legyen flashmob - célja nem más, mint jelenlétünkkel tudassuk a buzikkal, hogy Magyarországon, Európában vannak még egészséges, normális gondolkodású emberek, akik nem tűrik a gusztustalan, undorító "kultúra" terjedését, terjesztését.

Lúdas Matyik! Szükség van mindenkire, ne fajtalankodjanak nyugodtan a buzik fővárosunkban!

Legyünk agyafúrtak, ne dobjuk fel a magas labdát a rendőrségnek, a hatalomnak!



Deres.tv

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

http://www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/a-gardista-evekig-rendszeresen-megeroszakolta-lanyat