2012. május 4., péntek

Elmélkedés a buzeranciáról




Manapság egyre több és nagyobb hangsúlyt kap a társadalmat eléggé érzékenyen érintő téma: a homoszexualitás.


Régen bűn volt, ma mondhatni már büszkeség. Talán tény hogy nem helyes és keresztényi egy beteg embert akár megvetni, megalázni ne adj Isten megölni fogyatékosságáért, de a tolerancia nagy liberális áradatában a ló túloldalára való esést is el kellene kerülni. Azaz, kellet volna. Mert manapság valami féle szentségtörés hogy egyáltalán úgy írok, hogy „beteg emberek” vagy „fogyatékosság”, a homoszexuálisokat és magát a homoszexualitást megnevezve. Gondoljunk bele, a felvilágosodásnak nevezett sötét alkony óta mi vezetett ide, hogy történelmi nagyvárosaink utcáiból Szodoma legyen, a fertő, maga az ember, a természet és Isten ellenes förmedvény.

A melegek jogai a liberalizmussal párhuzamosan kaptak szárnyra, mint minden pusztító eszmeiség, ami a szabadkőművesség boszorkánykonyhájából való. Ez az összetett szellemi támadás mely a régi Isteni rend, és világ ellen indult a 18. század végén az emberközpontú, humanista gondolkodás köntösébe öltöztetve nagyon is összetett folyamat. A felvilágosodás ideológiái sok mindent céloznak meg lerombolni, valamelyik Istent, a vallást, valamelyik a nemzetet a hazaszeretet és talán a legkártékonyabbak, amelyek a társadalom legalapvetőbb, legkisebb egységét akarják szétzilálni, azaz a családot. Ilyen eszmeáramlat a feminizmus és a melegek egyenjogúsága. A feminizmus sem kisstílű probléma, de utóbbi aligha nem korunk legnagyobb veszedelme.

Tehát mi is a gond a melegekkel? Önmagában velük nem lenne baj, ez a saját szerencsétlenségük. A baj ott kezdődik, mikor ezt népszerűsítik, mint felvállalható büszke dolgot reklámozzák. A média ördögi fegyvere pedig kamasz lányok és fiúk millióihoz juttatja el azt az erkölcsi borzalmat, mely fejlődésben lévő, épp kialakuló identitásukat összezavarja. Ezért is nem meglepő hogy a mai tizenévesek többsége már próbálta azonos neművel a nemiséget, de minimum egy kósza csókot, ez főképp a lányokra jellemzőbb. De egyre több fiú is mondja magáról hogy homoszexuális vagy biszex. Sokan érvelnek azzal, hogy régen is voltak melegek csak elbújtak, nem vállalták, elnyomták őket. Tegye a szívére a kezét, aki ezt mondja, biztos abban, hogy akár 20 évvel ezelőtt is ennyi fiatal fejébe fordult volna, meg hogy valamilyen normálistól eltérő nemi identitást mondjon magáénak? A választ mindenki döntse el maga.

A homoszexualitás nem normális dolog. Ezt tényként kell kezelnünk. Senki nem gondolhatja komolyan hogy ok jött létre a világban férfi és nő. A nemiség lényege a nemzés. Azért van férfi és azért van nő, mert a férfi kiegészíti a nőt, a nő a férfit, nem csak testileg, de ideális esetben lelkileg és képességekben is. Az állatvilágban szintén, habár ott a lelki dolog nincsenek jelen, ahogy a növényvilág is hasonlóképp működik. De az embernél maradva, ez egy tökéletesen megalkotott rendszer, azért nő a nő, hogy a férfit kiegészítse, és fordítva. Isten tökéletességgel alkotta meg így, hogy így a két fél egymásra találásából nem csak lelki harmónia jöjjön létre, de ennek gyümölcseként megajándékozzák a világot utódokkal, az emberi faj, azon belül saját népének fennmaradása érdekében.  Ezért is alakult ki a nagy hármas egység: Isten, Haza, Család. Isten akaratát az ember csak a nemzetek közösségén keresztül viheti véghez, e társadalmaknak viszont szükségük van alapvető emberi közösségekre, így minden alapja a család. Ha nincs család, hanem a liberalizmus egyénkultusza uralkodik, úgy káosz lesz, a nemzet, az ország nem képes fennmaradni önző, csak saját javukat néző, szinglikkel. Ha ez az alapegység az egészséges család megszűnik, úgy az egész emberiség ügye megpecsételődik.

Így érthetjük meg, hogy a háttérhatalomnak miért olyan fontos egy sajnálatos természeti zavar, betegség felnagyítása és terjesztése. Meg kell értenünk, hogy nem konkrétan a melegek ellen, vagyunk, sőt szívünk szerint, ha tehetnénk segíteni, akarnánk rajtuk, hogy ők is teljes életet élhessenek és ne keljen szenvedniük a természet eme rossz tréfájától. Az ellen kell lennünk, amit ezzel, képviselnek, amit ezzel el akarnak érni, hogy propagandálják ezt a korcs szexuális formát. Nemzetünk és népünk jövője, sorsa múlik azon, hogy képesek vagyunk e megállítani a modern kor pestisét, azt a kártékony járványt mely a lelket mérgezi meg. Tesz tönkre családokat, fiatalokat, életeket egyaránt az egész világon. Ennek orvoslása pedig véletlenül sem abban rejlik, hogy minden Hollywoodi filmbe tegyünk egy meleg karaktert, vagy minden tv-csatornán legyen egy meleg sztár, énekes, bemondó. Vagy, hogy tömegesen vonuljanak fel emberek hitét gyalázó transzparensekkel, undorító közízlést megbotránkoztató jelleggel ezek a beteg emberek, fővárosunk utcáin mindenki szeme láttára.

Ezek az emberek segítségre szorulnak, de ez mindenkinek csak árt most. Persze tudjuk szándékosan. Amerikában például voltak törekvések más jellegű segítségnyújtásra pl: Ex-gay program. A kigyógyulást, vagy az önmagukkal való megbékélést megcélzó segítség sokkal előnyösebb lenne, mint sem ez a szánalmas magamutogatás és e kártékony lelki fertő terjesztése mindenütt.

A meleg felvonulás idén is meg lesz tartva Budapesten. Sőt idén ide akarják hozni a Meleg Olimpiát is, aminek a létezése is már keservesen nevetséges. Mert igen, megindult a hadjárat ilyen téren is a magyar nép ellen, mert mi még mindig nem süllyedtünk morálisan olyan mélyre, mint nyugat-Európa, hogy tapsoljunk a meleg áradatnak az utcán, hanem évről évre skandálni, ellen tüntetni vagyunk az utcán akkor. És arra bíztatok mindenkit legközelebb is legyünk ott, és tiltakozzunk és mutassuk, meg hogy él még magyar honba az igazi jellem és nem hagyjuk ezt a fertőt. Megvédjük a magyar családot és a magyar lelkeket ettől a természet, ember és Istenellenes borzalomtól.

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Érdeklődnék, hogy akad saját/önálló gondolatod is, vagy csak a ctrl+c ctrl+v-hez értesz? Gondolom a királynék városában nap, mint nap szembesülnöd kell a homoszexuálisok deviáns viselkedésével. Megértem, nem egyszerű itt az élet...
http://english.mashkulture.net/wp-content/uploads/2012/05/20120509.jpg
Písz!

Veszprémi Ellenállás írta...

Heló!

Képzeld nem csak ezt a 4 gombavariációt ismerem. Az "Elmélkedés a buzeranciáról" írást ami sok oldalon megjelent egy veszprémi bajtárs írta. 9 napja működik az oldal, szerintem fog még megjelenni rajt saját iromány. :D A képről meg annyit hogy szeretem a nőket, de nem így. :S

További szép napot!

Névtelen írta...

Őszintén sajnállak, hogy Veszprémben mennyi csúnya, gonosz komcsi, meleg, zsidó, cigány meg még kitudja milyen gonosz emberekkel kell megküzdened nap, mint nap. Gondolom bakancs és terepnadrág, valamint a többi "előírt" kellék nélkül utcára sem mersz menni. Ismervén a veszprémi közéletet nyugodt lélekkel borítékolom, hogy a gyűlöletkeltő propagandából nem szűkölködő blogod röhej tárgya már most, 9 nap elteltével. Esetlegesen a hasonszőrű cimboráid lesznek rá fogékonyak. Bár ők gondolom annál jóval elfoglaltabbak, nem érnek rá olvasni, főleg nem az interneten. Inkább fekete festékspray-t vásárolnak és büszkén festik a falakra a white pride, anti-antifa és az egyéb szlogeneket. Így építitek Ti a hazát, a társadalmat. Most már minden világos...

Veszprémi Ellenállás írta...

Azért nem engem kell sajnálni, hogy Veszprémbe züllenek a részeg antifa gyerekek. Nem is tudom, hogy ki fújja tele a várost mindenféle Anarchia falfirkákkal. Ha meg valami bajod van a veszprémi skinekkel akkor ne itt írd, hanem menj oda és mond meg a szemébe. Rólam meg annyit, hogy kimerek menni bakancs, és "többi előírt kellékek" nélkül is.

Névtelen írta...

Annak idején sokukkal beszélgettem, de sajnos beléjük is pont annyi értelem szorult, mint beléd. Érvelni nem tudtak, csak elcsépelt klisékkel dobálóztak. Amikor a szellemi "harcba" belefúltak, akkor meg jött az erőszak. Mi tagadás, ebben jók vagytok. Azóta az évek során saját maguk hazudtolták meg eszméiket. Csak egy dologba gondolj bele. Abból kifolyólag, hogy te ezzel az ideológiával szimpatizálsz, azon nyomban megteremted magadnak az ellenséged, pl egy szlovák nemezeti érzelmű fiatalt. Ő ugyan azt szeretné, amit te, csak a másik oldalról. Ennek értelme nincs. Ha szerinted mégis van, akkor várlak tíz év múlva egy sörrel, hogy nagyot kacagjunk az egészen.
Üdv!

Veszprémi Ellenállás írta...

Ne csoportosíts a skinheadekhez, ugyanis nem vagyok az. Nem az a kocsmaforradalmár típus vagyok. A szlovákról meg annyit, hogy nem kiabálom hogy "szar Szlovákia" mert nekem semmi bajom a szlovákokkal. Hidd el sok olyan szlovák van, aki az egységes Európában gondolkodik. Amely szlovák meg magyart ver, azt sajnos átverte Slota, és Fico soviniszta politikája.

Névtelen írta...

Sajnálom, hogy nincs meg bennetek az alázat az élettel szemben. Sajnálom, hogy a tudásotok, érdeklődési körötök kimerül olyan semmitmondó szavakban, mint Európa, skinhead, buzerancia, bajtárs, Slota, Fico, antifa... Mikor nyitjátok már ki a szemeteket és veszitek észre, hogy az élet ennél sokkal több?

Veszprémi Ellenállás írta...

Szerintem teljesen természetes az, hogy megtartsuk Európát olyannak amilyennek az Ősök alapították. De neked az semmitmondó, hogy muszlimok, cigányok fehér embereket ölnek, erőszakolnak, terrorizálnak. Vagy hogy a homokosok gyerekeket fogadhatnak örökbe, és gusztustalan módon vonulhatnak végig a városon. Gratulálok ez ám a "tág" világnézet!

Névtelen írta...

Fogadd te is elismerésem, ha csupán annyira futja, hogy gyűlöletre gyűlölettel válaszolsz. Ebben rejlik az intelligencia és a logika? Hány olyan háborúról hallottál már, amely célravezető volt? Mit keres több százezer angol Dél-Afrikában? 300 millió amerikai Amerikában? Angol elítéltek leszármazottjai Ausztráliában? Szerintem ezeket a területeket meg kellene tisztítani és meghagyni úgy, ahogy az ottani ősök alapították. Tévedek? Ez a te teóriád. Európa történelmében meddig szeretnél visszanyúlni? Ilyen gyenge érvek mellet én sem mondok hülyeséget, ha azt mondom takarodjon a Magyar erről a földről. Vagy Európa a honfoglalás óta Európa és minket igenis megillet? Annak idején ugyanúgy gyűlöltek és tartottak erőszakos, barbár, mocskos, nomád, pogány népnek, mint te ma a cigányokat. Minket befogadott Európa, ennyire lehetnél te is engedékeny és segítőkész másokkal szemben. Ahelyett, hogy örülnél annak, hogy az őseid megteremtették neked a mai javakat (amihez te semmit sem vagy képes hozzáadni), inkább szidsz mindenki mást, aki az erkölcsi normáidnak nem felel meg. Gondolom te sem dönthetted el életed elején, hogy mi szeretnél lenni. Ezek után hogy lehetsz büszke arra, hogy magyarnak és fehérnek születtél? Ez megadatott neked, nem pedig önerőből érted el. Tudod én szeretem a kínai kaját, a sudokut, a román ribizli pálinkát, a kubai dohányt, az indiai fűszereket, a kongói banánt, a multikultúrát. Mivel a politikának köszönhetően nem tehetem meg, hogy bejárjam a világot, örülök, hogy kaphatóak ezek a dolgok az utca végén. Jogom van kijelenteni: otthonom a nagyvilág, törvényem a szabadság! Ha te ettől a gyönyörtől bugyuta ideológiák miatt megfosztod magad, akkor kettőnk közül nem én leszek a "szegény".

Veszprémi Ellenállás írta...

Azért a magyar embert, nem lehet egy cigányhoz hasonlítani. Mi betudtunk illeszkedni, de a cigányok még úgy sem tudnak, hogy a kormány "felzárkóztatás" néven több milliárd forintot öl ebbe a halt projektbe. Hogy "mi" nem teszünk hozzá ehhez az országhoz? Ez teljesen nevetséges. Mért az a sok idióta a parlamentbe tesz hozzá? Nyomkodják a gombjait, ezzel küldenek nyomorba több ezer embert. Szerintem már azzal is teszek ezért az országért, ha kimegyek az utcára, és hallatom a hangom. Szép kis előadásokat tudnál tartani a hitgyülis haverjaidnak, de nekem mondhatod a prédikálást, én nem fogok kompromisszumot kötni veled.

Napocska írta...

(Kevésbé) Tisztelt Névtelen! Engedd meg, hogy elmeséljem az én történetemet. Nő vagyok, keresztény. Mikor kislány koromban hittanórákra jártam tanultam Szodoma, és Gomora történetét. Bizonyára elég ismert a történet számodra is. Ha csak ezen az alapon mozgunk, a történelmet figyelembe véve Európa egy keresztény kontinens. Már most, ha a Biblia azt tanítja, hogy egészséges keresztény ember az ellenkező nemmel áll össze, és Európa többsége keresztény, akkor egyértelmű, hogy azok el fogják ítélni a "másságot". Mondhatnád erre természetesen, hogy a XXI. században már nem így kellene hozzáállni, de szerintem ez téves. Ez a hit 2000 éve létezik, 2000 éve így vallják, akkor a legnehezebb időkben, a legextrémebb társadalmi helyzetekben is ragaszkodni kell hozzá. A következő kérdésedhez, meg annyit fűznék hozzá, hogy ismét tekintsünk ki a történelembe. Amíg Afrikában gyarmatok voltak az emberek viszonylag jól éltek. A "nagy felszabadulás" után hiperinfláció, háborúk, éhezés, nyomor vette kezdetét. Nesze neked, kellett megszabadulni a fehérektől. Vagy gondolj egyszerűen Haiti-re. Az 1789-es francia forradalom után, mikor "felszabadultak" a négerek a fehér férfiakat megölték, az asszonyokat, leányokat a saját férjeik, fiaik, testvéreik hulláink erőszakoltak meg. Az igazsághoz itt hozzátartozik, hogy a félvérekkel,azaz mulattokkal is ugyan ezt tették, sőt azokkal is, akik csak negyed részben voltak fehérek. Nem tudom hogy vagy vele, de én nem akarom így végezni.... Ja, hogy Európában nincs ilyen? Dehogyisnem! Dániában egyre "népszerűbb" a néger bevándorlók körében fehér nőket megerőszakolni és/vagy megölni. Semmi gyűlölet nem volt bennem, miközben neked írtam, ezért remélem, hogy megérted, hogy már csak a keresztény mivoltom miatt sem fogom sohasem elfogadni a másságot.

Névtelen írta...

Testvérem! Nekem mindegy, hogy kompromisszumot kötsz-e velem, vagy sem. De hidd el, kettőnk közül én vagyok a boldogabb ember és nekem a boldogságon kívül másra nincs szükségem. Ez az élet értelme! (Felettébb) Kedves Vadalma! Szeretnék gratulálni a hitedhez, mely a keresztes hadjáratok során emberek milliót mészárolta le, apácákhoz, akik csecsemők százezreit rabolták el, hogy kolostorokban felneveljék őket. A vallásodhoz, melynek legfőbb szimbóluma egy keresztre feszített férfi. Szerinted ez a szép és jó. Szíved joga, nem áll módomban lebeszélni téged, csak érvelek ellene. Gondolom tudunk értelmes emberek módjára vitázni. A Haitis sztori nagyon szomorú, nem hallottam eddig róla. Rasszista indíttatású gyilkosságok. Ugye mennyire rossz, ha esetleg ellened irányul? Gyilkosok, méltó büntetést érdemelnének. Nekem teljesen mindegy milyen színű az ember, a tettei a fontosak. A "buzeranciáról" csak annyit, hogy a te 2000 éves hited elítéli, de az annál évszázadokkal korábbi Görögországban teljesen elfogadott hétköznapi dolog volt. Az egyes magyar királyok nemi identitásáról már nem is szeretnék beszélni, mert teljesen összedönteném a tökéletes világképed.